Följ oss på:

 

Kök

Kök från Novaflex

Vi erbjuder ett brett sortiment av kök och köksluckor som kan måttanpassas. Som kund hos oss kan du få hjälp när du vill renovera hela köket eller så kanske du bara vill förnya utseendet på köket? Då kan vi tillverka nya köksluckor som passar dina nuvarande stommar och därefter hjälpa dig med ett luckbyte.

NYTT KÖK FRÅN NOVAFLEX

 • Köksluckor
  Köksluckor

  Här hittar du alla våra kökslukor. Just nu kan du välja mellan 50 olika luckor som finns i utförande som Melamin, Lackerade, Fanérade och Massivt Trä.

  Se produkter
 • Handtag & Knoppar
  Handtag & Knoppar

  Att byta handtag och knoppar är ett enkelt, billigt och snabbt sätt att förnya sitt kök på. Klicka här för att se alla handtag som vi erbjuder.

  Se produkter
 • Köksinredning
  Köksinredning

  Här hittar du all vår köksinredning. Välj bland ett stort utbud av köksinredning som kan hjälpa dig få bättre förvarings möjligheter.

  Se produkter
 • Bänkskivor
  Bänkskivor

  Bänkskivan har en viktig funktion i alla kök och det är därför viktigt att den är slitstark så att den håller under många år framöver. Se vårt utbud av bänkskivor.

  Se produkter
 • Köksskåp
  Köksskåp

  Hos oss hittar du ett brett utbud av kökskåp. Klicka här för att se hela vårt sortiment av Bänkskåp, Vägskåp och Högskåp.

  Se produkter
 • Kökslister
  Kökslister

  Hos oss kan du få lister färganpassade för ljusramper, krönlister och socklar. Dessutom går det att få med samma kartprofil som våra köksluckor.

  Se produkter

Önskar du något speciellt till ditt kök? Då kan vi tillverka det till dig!

Bakbord, sockelpall, vinställ, öppna vackra skåp, köpmansdisk är bara några exempel på kökssnickerier som vi tillverkat genom åren. Läs mer

VÅRA KÖK & PRODUKTER

Hos oss hittar du ett brett sortiment av kök och köksluckor till rimliga priser. Vi arbetar med lackerade, fanerade och massiva luckor men har även ett stort sortiment på melaminluckor.

Vid ett luckbyte tillverkar vi måttanpassade köksluckor och tillbehör för dina befintliga stommar. Vid ett helkök tillverkar vi även stommar och andra snickerier till ditt nya kök. Du får ett resultat i toppklass till ett överkomligt pris, dessutom går hela processen snabbt och smidigt.

Ett Novaflexkök håller sig fräscht under många år tack vare bra råmaterial och en stark konstruktion. Du kan få ett måttanpassat kök efter dina behov till ett rimligt pris.

Novaflexprodukter säljs genom kunniga lokala representanter i hela landet. Detta gör att du får personlig kontakt med en kunnig köksdesigner. Ett luckbyte går snabbt och kostar betydligt mindre än att byta hela köket. Om du vill komplettera ditt luckbyte med några nya stommar eller ny inredning går det utmärkt, vi till- verkar hela sortimentet.

Novaflex erbjuder produkter för köksrenovering och helt nya kök  med stommar, köksluckor och andra tillbehör.